Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Funghini, L."'
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2010 56(1):95-100
Study of water curing for the preservation of marrons (Castanea sativa Mill., Marrone fiorentino cv)
Publikováno v:
Postharvest biology and technology
56 (2010): 95–100.
info:cnr-pdr/source/autori:Migliorini M., Funghini L., Marinelli C., Turchetti T., Canuti S., Zanoni B./titolo:Study of water curing for the preservation of marrons (Castanea sativa Mill., Marrone fiorentino cv)./doi:/rivista:Postharvest biology and technology (Print)/anno:2010/pagina_da:95/pagina_a:100/intervallo_pagine:95–100/volume:56
56 (2010): 95–100.
info:cnr-pdr/source/autori:Migliorini M., Funghini L., Marinelli C., Turchetti T., Canuti S., Zanoni B./titolo:Study of water curing for the preservation of marrons (Castanea sativa Mill., Marrone fiorentino cv)./doi:/rivista:Postharvest biology and technology (Print)/anno:2010/pagina_da:95/pagina_a:100/intervallo_pagine:95–100/volume:56
Water curing of chestnuts and marrons, a commonly used postharvest method, is based on soaking fresh fruit in water typically for 9 days. In this study, water curing tests were carried out on marrons (Castanea sativa Mill., cv. Marrone fiorentino) in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::5e9b9b9fbaed30b0a52ca92bf4e72cb4
http://www.cnr.it/prodotto/i/41308
http://www.cnr.it/prodotto/i/41308
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.