Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Functional fractions"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atze Jan van der Goot, Edgar Suarez-Garcia, Konstantina Kyriakopoulou, Corjan van den Berg, Angélica Tamayo Tenorio
Publikováno v:
Trends in Food Science and Technology, 71, 235-245
Trends in Food Science and Technology 71 (2018)
Trends in Food Science and Technology 71 (2018)
Background Alternative protein sources are constantly explored to secure the future food and protein demand. Among these sources, biomasses originating from algae, seaweed or leaves receive lots of attention. However, when the yields and purities of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dde09e835f0d51bee5c31875aabaf98f
https://research.wur.nl/en/publications/understanding-differences-in-protein-fractionation-from-conventio
https://research.wur.nl/en/publications/understanding-differences-in-protein-fractionation-from-conventio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.