Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Functional food ingredient"'
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 11, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background Defatted melon seed, a major by-product from melon oil processing chain, is scarcely utilsed. However, it has high potential value and can be used as novel ingredient in food products production. In line with zero waste policy and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f684c4af27c4b30b9ec8f35a13c847e
Autor:
Bo Li, Yi Charlie Chen
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbc6f7e067cd4f08a9a2a17804bb1a55
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 105, Iss , Pp 105574- (2023)
Melanin as a natural pigment widely exists in animals, plants, fungi and bacteria. In vivo and in vitro tests have proven that melanin has a variety of health-promoting effects, such as antioxidant and immunomodulatory activities, hypoglycemic and hy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ad4b59402a14e9eb5970fa3e57a20de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 20, p 4411 (2023)
Proso millet (Panicum miliaceum L.) and common wheat (Triticum aestivum L.) have been used as major crops in multiple regions since ancient times, and they contain various nutrients that can affect human hair health. This study investigated the vario
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dbefc77fde7416481a99707e9e29330
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. T. Ivashkin, I. V. Maev, D. I. Abdulganieva, S. A. Alekseenko, A. V. Gorelov, I. N. Zakharova, O. Yu. Zolnikova, N. Yu. Ivashkina, N. V. Korochanskaya, S. N. Mammayev, E. A. Poluektova, A. S. Trukhmanov, D. V. Usenko, Yu. P. Uspensky, V. V. Tsukanov, O. S. Shifrin, I. V. Berezhnaya, K. V. Ivashkin, T. L. Lapina, R. V. Maslennikov, S. V. Nikolaeva, N. G. Sugyan, A. I. Ulyanin
Publikováno v:
Российский журнал гастроэнтерологии, гепатологии, колопроктологии, Vol 31, Iss 2, Pp 65-91 (2021)
Aim. The practical guidelines are intended for primary care physicians, general practitioners, paediatricians, gastroenterologists and general internists to advance the treatment and prevention of gastroenterological diseases in adults and children i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/694975bb6c7c4fe2930cd053448ab306