Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Functional claims"'
Autor:
Kiyotaka Uchiyama, Masako Otani, Naoki Chigusa, Kazuya Sugita, Ryosuke Matsuoka, Koji Hosoya, Mina Komuta, Jun Ito, Naoki Washida
Publikováno v:
Kidney Medicine, Vol 6, Iss 11, Pp 100908- (2024)
Numerous health concerns, primarily kidney injury, have been reported with the use of Beni-kōji CholesteHelp, a functional food containing red yeast rice. Here, we describe 2 cases of kidney injury caused by beni-kōji. The first case had normal kid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/857e3741adbe47b29df8ab8b1aa7a0eb
Autor:
Yoshiyuki Yoshikawa, Hitoshi Anzai, Kohei Odajima, Shinichiro Asakawa, Shigeyuki Arai, Osamu Yamazaki, Yoshifuru Tamura, Ryuji Ohashi, Shigeru Shibata, Yoshihide Fujigaki
Publikováno v:
Physiological Reports, Vol 12, Iss 17, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract We present two cases of middle‐aged men who developed Fanconi syndrome and renal dysfunction after consuming “foods with functional claims (FFC)” containing red yeast rice. In the first case, the patient had consumed an FFC for 1 year
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f781c1a3bb5c420f8181e6783327d017
Autor:
Smilja Todorovic, Asli Akpinar, Ricardo Assunção, Cornelia Bär, Simona L. Bavaro, Muzeyyen Berkel Kasikci, Julieta Domínguez-Soberanes, Vittorio Capozzi, Paul D. Cotter, Eun-Hee Doo, Burcu Gündüz Ergün, Mustafa Guzel, Hayriye S. Harsa, Emre Hastaoglu, Christèle Humblot, Bahtir Hyseni, Muge I. Hosoglu, Aline Issa, Barçın Karakaş-Budak, Sibel Karakaya, Harun Kesenkas, Erhan Keyvan, Ibrahim E. Künili, Mary-Liis Kütt, Marta Laranjo, Sandrine Louis, Fani T. Mantzouridou, Antonia Matalas, Baltasar Mayo, Sandra Mojsova, Arghya Mukherjee, Anastasios Nikolaou, Fatih Ortakci, Diana Paveljšek, Giancarlo Perrone, Eugenia Pertziger, Dushica Santa, Taner Sar, Isabelle Savary-Auzeloux, Clarissa Schwab, Małgorzata Starowicz, Marko Stojanović, Michail Syrpas, Jyoti P. Tamang, Oktay Yerlikaya, Birsen Yilmaz, Jeadran Malagon-Rojas, Seppo Salminen, Juana Frias, Christophe Chassard, Guy Vergères
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
Worldwide, fermented foods (FF) are recognized as healthy and safe. Despite the rapid increase of research papers, there is a lack of systematic evaluation of the health benefits and risks of FF. The COST Action CA20128 “Promoting innovation of fer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d49ada292e304840b655aaf7df3afe08
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 15, Pp 390-406 (2023)
With the rapid development of the economy and society and the increasing improvement of people’s living standards, people have gained a scientific understanding of the sub-health state of the body. Many foods with functional claims such as suppleme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/590bbc79976c4782a07e05f0164a25ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 42, Iss , Pp 248-253 (2018)
A new system for foods with functional claims (FFC) was implemented in April 2015. The efficacy of FFC must now be proven by systematic review or randomized clinical trials (RCTs). The aim of this study was to establish the scientific reporting quali
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17acad8946f54b9f9d230bbf7805cd92
Autor:
Rebouças, Marina Cabral, Rodrigues, Maria do Carmo Passos, Freitas, Silvia Maria de, Ferreira, Bruno Burnier Arcanjo, Costa, Vanderson da Silva
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2017, Vol. 47, Issue 5, pp. 721-730.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-07-2016-0107