Zobrazeno 1 - 10
of 2 104
pro vyhledávání: '"Fumage"'
Publikováno v:
Journal of Architecture, Art & Humanistic Science, Vol 7, Iss 34, Pp 113-127 (2022)
When nature produces elements and materials, we must stop to contemplate what they produce from the elements and materials, think, and try to reformulate or subjugate them and make them engage in the arts, including plastic art, in order to produce a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adcd3fea63ee4d8c9855ff892143b307
Publikováno v:
Journal de la Recherche Scientifique de l’Université de Lomé; Vol. 24 No. 1-2 (2022): Sciences Technologies et Agronomies ; 65-75
The objective of this study is to analyze the fish marketing circuits in order to determine the social characteristics of the actors and their organization on the market, to know the marketing circuits for fresh fish and to establish the profit and l
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
José Antonio Pérez Esteban
Publikováno v:
Cuadernos de Arte de la Universidad de Granada, Vol 44, Iss 0, Pp 219-244 (2013)
I propose a new definition for fumage and address in a brief approach —from the chemical point of view— the nature of smoke. From this base, I study the possible supports, potential tools for application in artistic purposes, visual possibilities
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4843a381fdcd441bbcb82944c1a6f803
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monney, Urbain Yapo, Diaby, Vandjiguiba, Bla, Brice Kouakou, Konan, Ange N’Dri Kouakou Gbe, Yapo, Adou Francis
Publikováno v:
International Journal of Biological and Chemical Sciences; Vol. 15 No. 6 (2021); 2337-2348
La transformation de poissons frais en poissons fumés et sa commercialisation constituent pour les femmes une activité de subsistance en Côte d’Ivoire et plus particulièrement dans la capitale économique (Abidjan). Pour améliorer la dynamique
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development. 20:16738-16760
Le fumage traditionnel du poulet est une pratique moins repandue au Togo comparativement au fumage du poisson. De plus en plus, cette pratique devient une activite economique qui occupe bon nombre de femmes et satisfait une frange de consommateurs. C
Autor:
Djimbie, Justin Djopnang, Njinkoue, Jean Michel, Womeni, Hilaire Macaire, Gouado, Inocent, Eyango, Minette Tomedi-Tabi, Tsapla, Christelle Tiwo, Djikeng, Fabrice Tonfack, Ombede, Sabine Nga, Tchutcheu, Huguette Djeuachi, Prabhaka, Iruku Naga Satya Surya, Karuna, Mallampalli Sri Lakshmi, Prasad, Rachapudi Badari Narayana, Signing, Steve Kemmo, Fabo, Elvis Nganou, Tchoumbougnang, François
Publikováno v:
Cameroon Journal of Experimental Biology; Vol 11, No 1 (2017); 34-46
Pour contribuer à la valorisation des bios ressources aquatiques du Cameroun, le potentiel nutritionnel d’Oreochromis niloticus du fleuve Nkam à Yabassi a été déterminé. L’objectif était d’évaluer dans leur partie comestible (chair+peau
Autor:
DEGNON, René G.1, DAHOUENON-AHOUSSI, Edwige1, ADJOU, Euloge S.1 ablawad2000@yahoo.fr, SOHOUNHLOUE, Dominique C. K.1
Publikováno v:
Nature & Technology / Nature & Technologie. jan2013, Vol. B Issue 8, p23-31. 9p.