Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Fukunaga, Takahiro"'
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 333, p 02008 (2021)
In this study, the bubbles in rice flour dough were investigated under a constant temperature. The bubble size distribution is important for the control of food texture. If bubble sizes depend mainly on the inertial force, viscous force, and surface
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ec6fb9ab6464f51828eb2b9aeb3ff14
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences; 1/8/2021, Vol. 333, p1-4, 4p
Publikováno v:
Molecular Crystals & Liquid Crystals Science & Technology, Section A: Molecular Crystals & Liquid Crystals. 2002, Vol. 386 Issue 1, p45-50. 6p.
Publikováno v:
Molecular Crystals & Liquid Crystals; Jan2002, Vol. 386 Issue 1, p45-50, 6p
Autor:
Miyake, Toshihiko, Fujiwara, Tamio, Fukunaga, Takahiro, Takemura, Kiyoshi, Kitamura, Tadahisa
Publikováno v:
Development, Growth & Differentiation; Jun1995, Vol. 37 Issue 3, p273-285, 13p
Publikováno v:
Chemistry Letters; 11/5/2004, Vol. 33 Issue 11, p1432-1433, 2p, 4 Graphs
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Enomoto, Koji1 koji.enomoto@shionogi.co.jp, Nagasaki, Tohru2, Yamauchi, Akira2, Onoda, Junji2, Sakai, Katsunori2, Yoshida, Tetsuya1, Maekawa, Kazuhiko1, Kinoshita, Yuko1, Nishino, Ikuko1, Kikuoka, Shino1, Fukunaga, Takahiro1, Kawamoto, Keiko1, Numata, Yoshito1, Takemoto, Hiroshi1, Nagata, Kiyoshi2
Publikováno v:
Analytical Biochemistry. Apr2006, Vol. 351 Issue 2, p229-240. 12p.