Zobrazeno 1 - 10
of 177
pro vyhledávání: '"Fukui, Yasuhiro"'
Autor:
Ohuchi, Katsuhiro, Fukui, Yasuhiro, Sakuma, Ichiro, Shibata, Nitaro, Honjo, Haruo, Takatani, Setsuo, Kodama, Itsuo
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2237/7600
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Inorganic Biochemistry June 2015 147:177-180
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuroda, Kenji, Kubo, Naoshi, Sakurai, Katsunobu, Tamamori, Yutaka, Hasegawa, Tsuyoshi, Yonemitsu, Ken, Kushiyama, Shuhei, Fukui, Yasuhiro, Aomatsu, Naoki, Nishii, Takafumi, Tachimori, Akiko, Maeda, Kiyoshi
Publikováno v:
Journal of Gastrointestinal Surgery; Feb2023, Vol. 27 Issue 2, p222-232, 11p
Autor:
Ohgoe, Yasuharu, Hirakuri, Kenji K., Saitoh, Hidetoshi, Nakahigashi, Takahiro, Ohtake, Naoto, Hirata, Atsushi, Kanda, Kazuhiro, Hiratsuka, Masanori, Fukui, Yasuhiro
Publikováno v:
In Surface & Coatings Technology 25 August 2012 207:350-354
Dehydrorose oxide (4-methylene-2-(2-methylprop-1-enyl)oxane) (DHRO) is mainly responsible for the Muscat-like aroma of Darjeeling black tea. To reveal the characteristics of the enantiomers in DHRO as flavour components, pure enantiomers of DHRO were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d38533c2858974b505da0e09e1f73785
Autor:
Fukui, Yasuhiro, Konishi, Shunsuke, Kawabata, Kazuya, Haraguchi, Kenji, Ohmori, Yuichiro, Nakanishi, Akira, Ishizaki, Susumu
The aroma of Darjeeling black tea was investigated. An unknown odorant reminiscent of Muscat grape was detected with multidimensional gas chromatography–mass spectrometry/olfactometry, and the chemical structure of the unknown component was success
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3b30dade49921dce5db62b18b178c3b8