Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Fukuda, Eiko"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nishikido, Noriko, Yuasa, Akiko, Motoki, Chicharu, Tanaka, Mika, Arai, Sumiko, Matsuda, Kazumi, Ikeda, Tomoko, Iijima, Miyoko, Hirata, Mamoru, Hojoh, Minoru, Tsutaki, Mihi, Ito, Akiyoshi, Maeda, Kazutoshi, Miyoshi, Yukari, Mitsuhashi, Hiroyuki, Fukuda, Eiko, Kawakami, Yuko
Publikováno v:
Industrial Health; 2006, Vol. 44 Issue 2, p35-41, 7p, 2 Diagrams, 1 Chart
Publikováno v:
Lipids; May1980, Vol. 15 Issue 5, p371-374, 4p
Autor:
Fukuda, Eiko
Publikováno v:
International Review of Social History, 1993 Dec 01. 38(3), 385-388.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/44582266
Autor:
Iritani, Nobuko, Fukuda, Eiko
Publikováno v:
The Journal of Nutrition; June 1980, Vol. 110 Issue: 6 p1138-1143, 6p
Publikováno v:
The Journal of Nutrition; May 1980, Vol. 110 Issue: 5 p924-930, 7p
Publikováno v:
Biochimica et biophysica acta. 618(3)
The fatty acids which are common to and characteristic of shellfish, were identified by mass spectrometry and NMR spectral analyses as being: octadecatetraenoic acid, eicosapentaenoic acid, docosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid. When the fat