Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Fujii Shigeyoshi"'
Autor:
Sayaka Doi, Fujii Shigeyoshi, Yuya Fukuyama, Kurosawa Shinichiro, Akiko Masuda, Toshiya Masuda
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 67(32)
The high-temperature treatment of caffeic acid by a model reaction for the processing of foods by roasting enhanced its xanthine oxidase (XO) inhibitory activity. The thermal reaction products included various oligomeric compounds, whose structures w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.