Zobrazeno 1 - 10
of 773
pro vyhledávání: '"Fueki, K"'
Autor:
John, MT, Omara, M, Su, N, List, T, Sekulic, S, Häggman-Henrikson, B, Visscher, CM, Bekes, K, Reissmann, DR, Baba, K, Schierz, O, Theis-Mahon, N, Fueki, K, Stamm, T, Bondemark, L, Oghli, I, van Wijk, A, Larsson, P
Publikováno v:
In The Journal of Evidence-Based Dental Practice March 2022 22(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Dental Materials 2023 39 Supplement 1:e65-e66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The aim of this study was to compare objective and subjective hardness of selected common foods with a wax cube used as a test item in a mixing ability test. Objective hardness was determined for 11 foods (cream cheese, boiled fish paste, boiled beef
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::00311b43f501298ee058508584ea763c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Prosthodontics; Jul/Aug2003, Vol. 16 Issue 4, p422-428, 7p