Zobrazeno 1 - 10
of 266
pro vyhledávání: '"Fuciños, P."'
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 15 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ecb06786faca43b896e91193e0105143
Autor:
Oliveira, Sara M, Gruppi, Alice, Vieira, Marta V., Souza, Gabriela M., Vicente, António A., Teixeira, José A. C., Fuciños, Pablo, Spigno, Giorgia, Pastrana, Lorenzo M.
The antioxidant activity of baked foods is of utmost interest when envisioning enhancing their health benefits. Incorporating functional ingredients is challenging since their bioactivity naturally declines during baking. In this study, 3D food print
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2010.14385
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joana Carvalho, Alejandro Garrido-Maestu, Sarah Azinheiro, Pablo Fuciños, Jorge Barros-Velázquez, Ramón J. De Miguel, Verónica Gros, Marta Prado
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Abstract Zebra mussel (Dreissena polymorpha) is considered as one of the 100 most harmful IAS in the world. Traditional detection methods have limitations, and PCR based environmental DNA detection has provided interesting results for early warning.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30d7636c6bec45faae5a7d7c7d4e7d95
Autor:
Figueroa-Lopez, K.J., Enescu, D., Torres-Giner, S., Cabedo, L., Cerqueira, M.A., Pastrana, L., Fuciños, P., Lagaron, J.M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids November 2020 108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marisol Dias, Marina Romaní-Pérez, Aloia Romaní, Aimara de la Cruz, Lorenzo Pastrana, Pablo Fuciños, Isabel R. Amado
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 18, p 9271 (2022)
Background: Phenolic compounds are food-derived bioactive compounds well-known for their antioxidant and anti-inflammatory properties. They are in the spotlight for the management of diabetes due to their positive effects on glucose homeostasis. Mate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/488f7f4710e141279e0041b2a4a4ceb7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.