Zobrazeno 1 - 10
of 135
pro vyhledávání: '"Fuchsmann P"'
Autor:
Thomas Roder, Grégory Pimentel, Pascal Fuchsmann, Mireille Tena Stern, Ueli von Ah, Guy Vergères, Stephan Peischl, Ola Brynildsrud, Rémy Bruggmann, Cornelia Bär
Publikováno v:
Genome Biology, Vol 25, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
Abstract Unraveling bacterial gene function drives progress in various areas, such as food production, pharmacology, and ecology. While omics technologies capture high-dimensional phenotypic data, linking them to genomic data is challenging, leaving
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5fbdc092e484817948c29a2bc086fcd
Publikováno v:
CHIMIA, Vol 78, Iss 1/2 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc31b8f90ce54981b5b1fa0de24b3a0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. Javaux, C. Daveau, C. Bettinger, M. Daurade, C. Dupieux-Chabert, F. Craighero, C. Fuchsmann, P. Céruse, A. Gleizal, N. Sigaux, T. Ferry, F. Valour
Publikováno v:
Journal of Bone and Joint Infection, Vol 7, Pp 127-136 (2022)
Osteocutaneous flap (OCF) mandible reconstruction is at high risk for surgical site infection. This study aimed to describe diagnosis, management, and outcome of OCF-related osteomyelitis. All patients managed at our institution for an OCF-related os
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98694a255b84496294c64d79044e70eb
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 March 2022 13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pascal Fuchsmann, Mireille Tena Stern, Sonia Petignat-Keller, Jonas Inderbitzin, Mark Bertogliati, Marilyn Cléroux, Benoit Bach
Publikováno v:
CHIMIA, Vol 76, Iss 5 (2022)
No abstract.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f7fa5c57d97b4847ad6fb002945cb39b
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 13, Iss , Pp 100220- (2022)
Agroscope Culture Collection was screened to identify bacterial strains effective in production of dairy flavor inducing lactones using grapeseed oil as a substrate. Lentilactobacillus parafarraginis FAM-1079, Lactococcus lactis subsp. lactis FAM-179
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4911129f50f3429a9339d42e835be4d1