Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Fuchs, Valma"'
Autor:
Fuchs, Valma1 (AUTHOR), Kurppa, Kalle2 (AUTHOR) kalle.kurppa@uta.fi, Huhtala, Heini3 (AUTHOR), Laurila, Kaija1 (AUTHOR), Mäki, Markku2 (AUTHOR), Collin, Pekka4 (AUTHOR), Salmi, Teea1,5 (AUTHOR), Luostarinen, Liisa6 (AUTHOR), Saavalainen, Päivi7 (AUTHOR), Kaukinen, Katri1,8 (AUTHOR)
Publikováno v:
Alimentary Pharmacology & Therapeutics. Feb2019, Vol. 49 Issue 3, p277-284. 8p. 1 Diagram, 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fuchs, Valma
Keliakia on yleinen ravinnon gluteenin ylläpitämä immuunivälitteinen sairas, joka ilmenee hyvin vaihtelevin oirein. Hoito gluteenittomalla ruokavaliolla on tehokas ja suhteellisen yksinkertainen. Moninaisesta taudinkuvasta johtuen diagnoosi kuite
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4853::4628206fd3ba70b1d949080e6811e68c
https://trepo.tuni.fi/handle/10024/123411
https://trepo.tuni.fi/handle/10024/123411
Celiac disease is one of the most common food-related chronic disorders in children. Unfortunately, this multifaceted disease is challenging to recognize and remains markedly underdiagnosed. Screening of either known at-risk groups or even the whole
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bd56da02e27ca32407719b67c93d70c1
http://hdl.handle.net/10138/306397
http://hdl.handle.net/10138/306397
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fuchs, Valma
Selvitimme keliakian diagnoosiviiveeseen liittyviä tekijöitä sekä keliakian Käypä hoito -suosituksen osuutta diagnoosiviiveen lyhenemiseen. Tämä retrospektiivinen kohorttitutkimus koostui 825 aikuisesta suolinäytteen perusteella diagnosoidus
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4853::90d75dba30865cac0ba32d73fd813dc7
https://trepo.tuni.fi/handle/10024/95879
https://trepo.tuni.fi/handle/10024/95879
Publikováno v:
Alimentary Pharmacology & Therapeutics. Apr2019, Vol. 49 Issue 8, p1112-1112. 1p.
Autor:
Popp A; Center for Child Health Research, Tampere University and Department of Paediatrics, Tampere University Hospital, Tampere, Finland.; Institute for Mother and Child Health Bucharest, University of Medicine and Pharmacy 'Carol Davila', Bucharest, Romania., Kivelä L; Center for Child Health Research, Tampere University and Department of Paediatrics, Tampere University Hospital, Tampere, Finland.; University of Helsinki and Helsinki University Hospital, Children's Hospital and Pediatric Research Center, Helsinki, Finland., Fuchs V; Celiac Disease Research Center, Tampere University, Tampere, Finland., Kurppa K; Center for Child Health Research, Tampere University and Department of Paediatrics, Tampere University Hospital, Tampere, Finland.; The University Consortium of Seinäjoki, Seinäjoki, Finland.
Publikováno v:
Gastroenterology research and practice [Gastroenterol Res Pract] 2019 Aug 06; Vol. 2019, pp. 2916024. Date of Electronic Publication: 2019 Aug 06 (Print Publication: 2019).
Autor:
Fuchs V; Tampere Centre for Child Health Research, University of Tampere and Tampere University Hospital , Tampere , Finland., Kurppa K, Huhtala H, Collin P, Mäki M, Kaukinen K
Publikováno v:
Scandinavian journal of gastroenterology [Scand J Gastroenterol] 2014 Nov; Vol. 49 (11), pp. 1304-10. Date of Electronic Publication: 2014 Aug 20.