Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Fu, Renhao"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, 10(1):122-132
Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 1, Pp 122-132 (2022)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 1, Pp 122-132 (2022)
Food Science & Nutrition
In this study, we determined the effect of a magnetic field applied during refrigeration in improving the quality of frozen tilapia. Alternating magnetic fields of 10 G, 20 G, 30 G, 40 G, and 50 G were applied during a low‐temperature freezing trea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4b329017a88deefc1ef13d8e711aec74
https://repository.publisso.de/resource/frl:6438736
https://repository.publisso.de/resource/frl:6438736
Autor:
Wei, Heyun1 (AUTHOR), Luo, Kaixuan1 (AUTHOR), Fu, Renhao1 (AUTHOR), Lin, Xiangdong1 (AUTHOR), Feng, Aiguo1,2 (AUTHOR) sxfag@163.com
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jan2022, Vol. 10 Issue 1, p122-132. 11p.