Zobrazeno 1 - 10
of 1 527
pro vyhledávání: '"Ft raman spectroscopy"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 8, Pp 102754- (2023)
ABSTRACT: This study determined the effect of water bath cooking (70°C and 90°C for 40 min) and the extreme heat treatment by an autoclave (121°C for 40 min) on the quality of breast meat of a fast-growing chicken, commercial broiler (CB), and slo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/985a7f297c7940eeb0556d79202c1088
Autor:
Umesh P. Agarwal, Sally A. Ralph
Publikováno v:
Fibers, Vol 12, Iss 1, p 5 (2023)
Wood and plants are made of fibers that contain, in addition to cellulose, lignin and hemicelluloses. Xylan and galactoglucomannan are the dominant secondary cell wall hemicelluloses. In modern times, fibers are important materials for the biorefiner
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4e2dd770cba46739eaffae813ff0656
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Awatif Fetouhi, Agnieszka Sujak, Leila Bentallah, Agnieszka Nawrocka, Monika Szymańska-Chargot, Marta Tomczyńska-Mleko, Agnieszka Wójtowicz, Mohammed Nasreddine Zidoune
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 71, Iss 2, Pp 161-175 (2021)
This work aimed to examine the rheological properties and structural features of newly developed gluten-free doughs with maize (M), field bean (FB), maize-filed bean (MFB), and maize-field bean improved with hydrothermally-treated maize (IMFB), and c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a401f9ba21e4ac1b8cb0a3fcbeaf8a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zunhua Li, Bowen Zhang
Publikováno v:
Crystals, Vol 12, Iss 8, p 1141 (2022)
The solution-mediated phase transformation of α-form to γ-form glycine, including dissolution of metastable α-form, nucleation, and growth of stable γ-form during polymorphic transformation, was investigated using in situ attenuated total-reflect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/855c710924334d5d8a4486e6e643eec3
Autor:
Magdalena Rys, Małgorzata Miastkowska, Elżbieta Sikora, Anna Łętocha, Agnieszka Krajewska, Agnieszka Synowiec
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 11, p 3480 (2022)
Bio-based nanoemulsions are part of green pest management for sustainable agriculture. This study assessed the physicochemical properties and the herbicidal activities of the peppermint essential oil nanoemulsions (PNs) in concentrations 1.0–10% st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d32e6f686db41479497b9cd699e6ff0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.