Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Fryganas C"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2023 404 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Casertano, M., Fryganas, C., Valentino, V., Troise, A.D., Vitaglione, P., Fogliano, V., Ercolini, D.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; 2024, Vol. 15 Issue 1, p67-81, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry, 404
Food Chemistry 404 (2023)
Food Chemistry 404 (2023)
This research assessed the influence of pickling, fermentation, germination, and tea brewing on lignan content of a variety of food highly consumed in Malaysia. Lignans have been measured by a validated LC-MS/MS method. Secoisolariciresinol (SECO) wa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Casertano, M., Fryganas, C., Valentino, V., Troise, A.D., Vitaglione, P., Fogliano, V., Ercolini, D.
Publikováno v:
Beneficial Microbes; January 2023, Vol. 15 Issue: 1 p67-81, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.