Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Fryer PJ"'
Publikováno v:
Campbell, G M, Rielly, C D, Fryer, P J & Sadd, P A 1993, ' Measurement and interpretation of dough densities. ' Cereal Chemistry, vol 70, no. 5, pp. 517-521 .
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3818::db62489579d380f7576bad4e8013af18
https://www.research.manchester.ac.uk/portal/en/publications/measurement-and-interpretation-of-dough-densities(67e28183-9a61-4420-a261-d9a7be53eb7b).html
https://www.research.manchester.ac.uk/portal/en/publications/measurement-and-interpretation-of-dough-densities(67e28183-9a61-4420-a261-d9a7be53eb7b).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.