Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Frutos MJ"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miguel Alaminos, Agustín Janer, Olimpia Ortiz-Arrabal, Javier Fernández, Antonio Campos, David Sánchez-Porras, María José de Frutos, Emilio Esteban, Fernando Campos, Ainhoa Irastorza-Lorenzo
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences
Digibug: Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
Universidad de Granada (UGR)
Digibug. Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
instname
Volume 22
Issue 4
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 1923, p 1923 (2021)
Digibug: Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
Universidad de Granada (UGR)
Digibug. Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
instname
Volume 22
Issue 4
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 1923, p 1923 (2021)
Five agarose types (D1LE, D2LE, LM, MS8 and D5) were evaluated in tissue engineering and compared for the first time using an array of analysis methods. Acellular and cellular constructs were generated from 0.3–3%, and their biomechanical propertie
Autor:
Cerdá-Bernad D; Agro-Food Technology Department, CIAGRO-UMH, Centro de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental, Miguel Hernández University, 03312 Orihuela, Spain., D'costa AS; School of Chemistry and Biomolecular Sciences, Faculty of Sciences, University of Ottawa, Ottawa, ON K1N 6N5, Canada., Moreno DA; Phytochemistry and Healthy Food Lab, Department of Food Science and Technology, CEBAS, CSIC, Campus Universitario de Espinardo-25, 30100 Murcia, Spain., Bordenave N; School of Chemistry and Biomolecular Sciences, Faculty of Sciences, University of Ottawa, Ottawa, ON K1N 6N5, Canada.; School of Nutrition Sciences, Faculty of Health Sciences, University of Ottawa, Ottawa, ON K1H 8L1, Canada.; INRAE, Avignon Université, UMR SQPOV, 84000 Avignon, France., Frutos MJ; Agro-Food Technology Department, CIAGRO-UMH, Centro de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental, Miguel Hernández University, 03312 Orihuela, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 May 07; Vol. 13 (10). Date of Electronic Publication: 2024 May 07.
Autor:
Cerdá-Bernad D; Research Group on Quality and Safety, Agro-Food Technology Department, CIAGRO-UMH, Centro de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental, Miguel Hernández University, 03312 Orihuela, Spain., Frutos MJ; Research Group on Quality and Safety, Agro-Food Technology Department, CIAGRO-UMH, Centro de Investigación e Innovación Agroalimentaria y Agroambiental, Miguel Hernández University, 03312 Orihuela, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2023 Jun 15; Vol. 12 (12). Date of Electronic Publication: 2023 Jun 15.