Zobrazeno 1 - 10
of 1 419
pro vyhledávání: '"Fruit coating"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hataitip Nimitkeatkai, Waraporn Apiwatanapiwat, Phornphimon Janchai, Jiraporn Meelaksana, Pilanee Vaithanomsat, Chairat Techavuthiporn, Amnat Jarerat
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 18, Iss , Pp 101441- (2024)
Freshwater crab shells (Somanniathelphusa dugasti) are abundant in inland areas and rich in chitosan, which can be extracted and utilized. This study investigated the characteristics of chitosan from freshwater crab shells (FC-chitosan) and its impac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/079ffcdb96464709b5dab74808a79c91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chih-Yao Hou, Sulfath Hakkim Hazeena, Pin-Xian Li, Shu-Ling Hsieh, Chang-Wei Hsieh, Min-Hung Chen, Ming-Kuei Shih, Meng-Chieh Yu, Yu-Shen Liang
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 1098-1113 (2023)
ABSTRACTAtemoya (Annona squamosa x A. cherimola hybrid) is a typical climacteric fruit that has a high respiration rate after harvest, short storage life, and is highly susceptible to fruit cracking and rot. Therefore, this study was intended to appl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac09c9b92cfd4c2a8807a31acebaf23f
Autor:
Wardana, Ata Aditya, Kingwascharapong, Passakorn, Wigati, Laras Putri, Tanaka, Fumina, Tanaka, Fumihiko
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life June 2022 32
Autor:
Nor Hanuni Ramli, Nur Syareena Nabihah Jamaluddin, Siti Nurfazlina Abdul Rahim, Norhafezah Kasmuri, Ahmad Fahmi Harun Ismail
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 106 (2023)
Chitosan-based polymer is ideal for coating fruits in post-harvest treatment to maintain their quality as they can create a film and is biocompatible. The mechanical strength of chitosan (CH) can be enhanced by forming ionic crosslinking between CH m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1753ccf31f9498991b41855fa2ccfb7
Publikováno v:
Journal of Horticulture and Postharvest Research, Vol 5, Iss Issue 4, Pp 337-348 (2022)
Purpose: Lime fruit, a non-climacteric, seasonal crop, becomes unmarketable after 1-2 weeks from harvesting. Even though, lime is stored under low temperature conditions, the shelf life of which lasted about 4-6 weeks due to low rate of perishability
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8268c5404b3645b6a2064e09a3f518ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural Machinery, Vol 6, Iss 1, Pp 153-162 (2016)
Introduction: The maintenance of the quality of fresh products is still a major challenge for the consumers. The most important quality attributes contributing to the marketability of fresh fruit include appearance, color, texture, flavor, nutritiona
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/739049dead324505935fc336d699fa9f