Zobrazeno 1 - 10
of 606
pro vyhledávání: '"Frozen pulps"'
Autor:
Dantas, Aline Macedo, Mafaldo, Isis Meireles, Oliveira, Priscila Mayara de Lima, Lima, Marcos dos Santos, Magnani, Marciane, Borges, Graciele da Silva Campelo
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 February 2019 274:202-214
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Helena Araújo-Rodrigues, Diva Santos, Débora A. Campos, Modesta Ratinho, Ivo M. Rodrigues, Manuela E. Pintado
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 7, Iss 7, p 185 (2021)
Vegetables and fruits have an interesting nutritional profile, rich in bioactive metabolites, holding a high antioxidant potential and health associated benefits. However, their functional properties, the shorter shelf-life due to their high-water co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea9086ac49414df7bb55ae37f80a019e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Os alimentos fornecem não somente nutrientes essenciais necessários para a vida, mas também compostos bioativos com propriedades biológicas ditas promotoras da saúde, tais como atividades antioxidante, antiinflamatória e anticarcinogênica de n
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Systematic & Applied Microbiology; Jun2002, Vol. 25 Issue 2, p294-300, 7p
Autor:
Marciane Magnani, Rodrigo Luiz Targino Dutra, Bruno Raniere Lins de Albuquerque Meireles, Aline Macedo Dantas, Jéssica Dayanne Ferreira Batista, Graciele da Silva Campelo Borges, Ângela Maria Tribuzy de Magalhães Cordeiro, Débora Marques
Publikováno v:
Food Research International. 100:650-657
This study characterized the phenolic profile in siriguela, umbu-cajá and mangaba, as well in their frozen pulps (FPs). The bioaccessibility of phenolic compounds and the antioxidant activity of the FP dialysates were determined following exposure t