Zobrazeno 1 - 10
of 144
pro vyhledávání: '"Frozen Atlantic mackerel"'
Autor:
Romotowska, Paulina E., Gudjónsdóttir, María, Karlsdóttir, Magnea G., Kristinsson, Hordur G., Arason, Sigurjón
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 15 September 2017 83:275-282
Autor:
Okorie-Kanu, O.J., Anyanwu, M.U., Okosi, R.I., Oyeleye, F.A., Olorunleke, S.O., Mgbeahuruike, A.C., Anyaoha, C.O., Ejiofor, T.E., Majesty-Alukagberie, L.O., Okorie-Kanu, C.O., Ezenduka, E.V.
Publikováno v:
Nigerian Veterinary Journal; Vol. 43 No. 2 (2023); 12-26
This study was undertaken to determine the epidemiology and antibiogram of Listeria species isolated from raw frozen Atlantic Mackerel (Scomber Scombrus) fish sold in Enugu State Southeastern Nigeria. Twentyfive grams each of raw fish gut and skin we
Publikováno v:
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences.
Anisakis pegreffii and A. simplex sensu stricto (s.s.) are the main etiological agents causing human anisakiasis. Here, we aimed to investigate based on the pepsin digestion method of the occurrence of Anisakis larvae in imported deep-frozen whole At
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sigurjón Arason, María Gudjónsdóttir, Magnea G. Karlsdóttir, Paulina E. Romotowska, Hordur G. Kristinsson
Publikováno v:
LWT - Food Science and Technology. 83:275-282
Interruption of a temperature-controlled cold-chain, is a common problem during transportation and storage of food. The objective of the study was to investigate stability of Atlantic mackerel as subjected to temperature abuse (−12 °C for 1 month)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Okorie-Kanu, O. J., Anyanwu, M. U., Okosi, R. I., Oyeleye, F. A., Olorunleke, S. O., Mgbeahuruike, A. C., Anyaoha, C. O., Ejiofor, T. E., Majesty-Alukagberie, L. O., Okorie-Kanu, C. O., Ezenduka, E. V.
Publikováno v:
Nigerian Veterinary Journal; Jun2022, Vol. 43 Issue 2, p12-26, 15p
Autor:
Suhur Saeed, Nazlin K. Howell
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society. 76:391
The formation of stable hydroxy derivatives from hydroperoxides produced during the oxidation of linoleic acid methyl ester and fish oil were studied by reverse-phase high-performance liquid chromatography (HPLC), gas chromatography-mass spectrometry
Autor:
Mejri, Sahar1, Tremblay, Réjean1, Vandenberg, Grant2, Moren, Mari3, Khemis, Ines Ben4, Audet, Céline1
Publikováno v:
Canadian Journal of Zoology. 2017, Vol. 95 Issue 5, p299-310. 12p.