Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Frolova K"'
Autor:
Frolova, K. S.1 (AUTHOR) ksfrolova2022@gmail.com, Zosim, T. P.1 (AUTHOR), Akhmerova, A. V.1 (AUTHOR), Ramazanov, I. R.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Russian Journal of Organic Chemistry. Sep2023, Vol. 59 Issue 9, p1537-1542. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vestnik St. Petersburg University: Mathematics; Dec2023, Vol. 56 Issue 4, p459-469, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The following paper is aimed at developing students��� business English speaking skills. The choice of this topic is conditioned by the fact that many students nowadays are eager to work in the business sphere. Therefore, foreign universities,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::578f253d5db1f10c279be62f00f4ccb6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frolova Ksenia, Vilchevskaya Elena
Publikováno v:
St. Petersburg Polytechnical University Journal: Physics and Mathematics, Vol 16, Iss 4 (2023)
The paper develops a complex approach to accounting for imperfect contacts (IC) when determining effective properties of various nature. The IC are assumed to be caused by various factors (microstructure features, process’s specifity and so on). To
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70101273ffa646d983495feebea0b910