Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"Frohberg, R."'
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2008 Sep 01. 36, 139-142.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90003182
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mesfin, Asfaw, Frohberg, R. C.
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2002 Jan 01. 30(1/2), 75-80.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23787240
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 1997 Jan 01. 25(3), 667-671.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23786843
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Khan, IA, Procunier, JD, Humphreys, DG, Tranquilli, G, Schlatter, AR, Marcucci-Poltri, S, Frohberg, R, Dubcovsky, J
Publikováno v:
Crop Science, vol 40, iss 2
Khan, IA; Procunier, JD; Humphreys, DG; Tranquilli, G; Schlatter, AR; Marcucci-Poltri, S; et al.(2000). Development of PCR-based markers for a high grain protein content gene from Triticum turgidum ssp. dicoccoides transferred to bread wheat. Crop Science, 40(2), 518-524. UC Davis: Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/2x5933dr
Khan, IA; Procunier, JD; Humphreys, DG; Tranquilli, G; Schlatter, AR; Marcucci-Poltri, S; et al.(2000). Development of PCR-based markers for a high grain protein content gene from Triticum turgidum ssp. dicoccoides transferred to bread wheat. Crop Science, 40(2), 518-524. UC Davis: Retrieved from: http://www.escholarship.org/uc/item/2x5933dr
Grain Protein Content (GPC) of wheat (Triticum aestivum L. and T. turgidum L.) is important for improved nutritional value and is also one of the major factors affecting breadmaking and pasta quality. A quantitative trait locus (QTL) for high GPC was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8dec140a7faa34d31062c4fa99d55147
https://escholarship.org/uc/item/2x5933dr
https://escholarship.org/uc/item/2x5933dr
Publikováno v:
Wheat Production in Stressed Environments; 2007, p161-167, 7p