Zobrazeno 1 - 10
of 254
pro vyhledávání: '"Frikha Fakher"'
Publikováno v:
In Microbial Pathogenesis April 2024 189
Publikováno v:
BMC Biotechnology, Vol 12, Iss 1, p 48 (2012)
Abstract Background Food industries aim to replace trans fat in their products by formulations having equivalent functionality and economic viability. Enzymatic transesterification can be a technological option to produce trans free fats targeting co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6afe397f2cb84050bf5063e53e9385d5
Publikováno v:
BMC Biotechnology, Vol 11, Iss 1, p 68 (2011)
Abstract Background Waxes are esters of long-chain fatty acids and long-chain alcohols. Their principal natural sources are animals (sperm whale oil) and vegetables (jojoba) which are expensive and not easily available. Wax esters synthesized by enzy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c899682aee34d1fadb58461ad603246
Publikováno v:
Lipids in Health and Disease, Vol 10, Iss 1, p 27 (2011)
Abstract Background Secretory phospholipase A2 group IIA (IIA PLA2) is a protein shown to be highly expressed in the intestine of mammals. However, no study was reported in birds. Results Chicken intestinal group IIA phospholipase A2 (ChPLA2-IIA) was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6c616b37c7f4e909ba0d97194bcdabd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rmili, Fatma, Krayem, Najeh, Loiseau, Celine, Gauvry, Laurent, Frikha, Fakher, Ergan, Françoise, Chamkha, Mohamed, Sayari, Adel, Fendri, Ahmed
Publikováno v:
Preparative Biochemistry & Biotechnology; Jul2024, Vol. 54 Issue 6, p736-748, 13p
Autor:
Abdelmalek, Dorra, Smaoui, Fahmi, Frikha, Fakher, ben Marzoug, Riadh, Msalbi, Dhouha, Souissi, Amal, Aifa, Mohamed Sami
Publikováno v:
Journal of Biomolecular Structure & Dynamics; Jun2024, Vol. 42 Issue 9, p4870-4887, 18p
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing September 2019 117:321-328
Autor:
Abdelmalek, Dorra, Smaoui, Fahmi, Frikha, Fakher, ben Marzoug, Riadh, Msalbi, Dhouha, Souissi, Amal, Aifa, Mohamed Sami
Publikováno v:
Journal of Biomolecular Structure and Dynamics; June 2024, Vol. 42 Issue: 9 p4870-4887, 18p