Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"Fries LLM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
da Silva SL; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Lorenzo JM; Centro Tecnológico de la Carne de Galicia, Parque Tecnológico de Galicia, San Cibrán das Viñas, Rúa Galicia N 4, Ourense, Spain., Machado JM; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Manfio M; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Cichoski AJ; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Fries LLM; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Morgano MA; Instituto de Tecnologia de Alimentos, CEP 13070-178, Campinas, São Paulo, Brazil., Campagnol PCB; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil. Electronic address: paulo.campagnol@ufsm.br.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2020 Jan; Vol. 159, pp. 107939. Date of Electronic Publication: 2019 Sep 03.
Autor:
Cavalheiro CP; Department of Products, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN), Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), Madrid, Spain.; Laboratório de Inspeção e Tecnologia de Carnes e Derivados (LabCarne), Programa de Pós-Graduação em Ciência de Alimentos (PGAli), Universidade Federal da Bahia (UFBA), Salvador, Brazil.; Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia dos Alimentos (PPGCTA), Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), Santa Maria, Brazil., Ruiz-Capillas C; Department of Products, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN), Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), Madrid, Spain., Herrero AM; Department of Products, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN), Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), Madrid, Spain., Jiménez-Colmenero F; Department of Products, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN), Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), Madrid, Spain., Pintado T; Department of Products, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN), Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC), Madrid, Spain., de Menezes CR; Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia dos Alimentos (PPGCTA), Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), Santa Maria, Brazil., Fries LLM; Programa de Pós-Graduação em Ciência e Tecnologia dos Alimentos (PPGCTA), Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), Santa Maria, Brazil.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2019 Dec; Vol. 99 (15), pp. 6706-6712. Date of Electronic Publication: 2019 Aug 26.
Autor:
da Silva SL; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Amaral JT; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Ribeiro M; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Sebastião EE; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Vargas C; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., de Lima Franzen F; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Schneider G; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Lorenzo JM; Centro Tecnológico de la Carne de Galicia, Parque Tecnológico de Galicia, San Cibrán das Viñas, Rúa Galicia N 4, Ourense, Spain., Fries LLM; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Cichoski AJ; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil., Campagnol PCB; Universidade Federal de Santa Maria, CEP 97105-900 Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil. Electronic address: paulo.campagnol@ufsm.br.
Publikováno v:
Meat science [Meat Sci] 2019 May; Vol. 151, pp. 98. Date of Electronic Publication: 2019 Jan 31.