Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Fried cheese"'
Autor:
Magda Filipczak-Fiutak, Agnieszka Pluta-Kubica, L Staruch, Genowefa Bonczar, Maria Walczycka, Iwona Duda
Publikováno v:
Chemicke Zvesti
The aim of this experiment was to assess the range of proteolysis and biogenic amine content in the selected rennet- and acid-curd cheeses available on the Polish market, randomly chosen for the analyses: three ripened hard with eyes cheeses, three r
Autor:
Jacek Nowak, Didier Montet, Tomasz Rychlik, Artur Szwengiel, Edna Froeder Arcuri, Marta Bednarek, Zbigniew Czarnecki, Baltasar Mayo
Publikováno v:
Food Control
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Fried ripened curd cheese is a traditional dairy product from the Wielkopolska region of Poland. It is made from cows’ milk and has Protected Geographical Indication (PGI) status. The aim of this study was to use the microbial-culture-independent P
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::02f2662edbc0b380840e9de94abfb200
http://agritrop.cirad.fr/585594/
http://agritrop.cirad.fr/585594/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.