Zobrazeno 1 - 10
of 315
pro vyhledávání: '"Fresh-cut fruits"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 9, Pp 163-172 (2024)
In order to explore the effect of heat shock treatment (HT) on the storage quality of fresh-cut lily bulbs, changes in the quality characteristics of lily bulb slices (Lilium davidii var. unicolor Cotton) exposed to heat shock treatment (hot water at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c988a964269d4d439439ead9e3a854ab
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
IntroductionThe demand for fresh–cut water chestnuts, a convenient and nutritive vegetable, is increasing in market. However, the slicing of water chestnuts can cause mechanical damage to tissue, which results in quality deterioration. We aimed to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24f3fcad0c594dc78d35b34a020e04b7
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 7, p 735 (2024)
Cold plasma (CP) is an alternative to traditional thermal sterilization techniques. This study aimed to investigate the preservation effects of CP treatment at 120 kV and 130 Hz for 150 s on fresh-cut Hami melons during storage at 4 °C for 8 d. Ther
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d5d2f4ff0e948c4bd076ad3509deb08
Publikováno v:
International Journal of Recycling of Organic Waste in Agriculture, Vol 8, Iss 4 (2024)
Purpose A study was conducted to extract calcium chloride from eggshell and also to check the effect of commercially available and extracted calcium chloride on quality characteristics of fresh-cut fruits. Method Eggshells were mixed with a hydrochl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/af5d11e3a81f4a6b8002659af9a725a2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BAI Yao, MA Jinjing, HUANG Minyi, PENG Zixin, WANG Wei, HU Yujie, YAN Shaofei, LI Hui, LI Nan, XU Jin, LI Fengqin
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 33, Iss 6, Pp 692-697 (2021)
ObjectiveIn order to explore the contamination and drug resistance of foodborne pathogens in fresh cut fruits and vegetables, samples were collected from retail markets in five district in Beijing.MethodsThe national standard method of food microbiol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d986770b98d4ea1803264491f7ad130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaomin Hu, Yi Chen, Xinye Wu, Wenxin Liu, Xianyu Jing, Yaowen Liu, Jing Yan, Shuxiang Liu, Wen Qin
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 14, Iss , Pp 100329- (2022)
This study investigated the combined effects of calcium lactate (CA-L, 3 g L−1) and shortwave ultraviolet (UV-C, 4.0 kJ m−2) irradiation on quality attributes and antioxidant defense capacity of fresh-cut kiwifruits at refrigerated storage for 7
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c48944a1f494c2fa5ad7900a45d67bd