Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Fresh wet noodle"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 3, Pp 125-131 (2024)
Due to the high water content of fresh wet noodles, it is easy for microorganisms to breed and spoil, and quickly loses its edible value. The effect of composite biopreservatives such as chitosan, Nisin and tea polyphenols and their formula on shelf-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a32414730f934fefae767ab299ce6229
Autor:
Yaqing Wen, Shunshun Lin, Xuejie Li, Jian Zhang, Yang Zhao, Dongyun Ma, Mengqin Li, Xiujuan Ren, Weifeng Zhang
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 1, Pp 290-300 (2023)
ABSTRACTThirty-four wheat cultivars were used to study the relationship between wheat flour quality and fresh wet noodle (FWN) color when stored at room temperature (25°C) over a 24 h period by the partial least squares regression (PLSR) method. Res
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49cd99f8ccdc4f5db9f160768686b567
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.