Zobrazeno 1 - 10
of 457
pro vyhledávání: '"Fresh water algae"'
Autor:
Md Moniruzzaman, Md Nurul Huda Bhuiyan, Md Mahmudul Hassan Mondol, Nazim Uddin Ahmed, Mst Munni Akter, Mahci Al Bashera, Farhana Jahan, Arfatun Nahar Chowdhury, Iftekhar Md Noor, Sabrina Naz
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 14, Iss , Pp 100828- (2023)
Algae is an important natural source of protein, specifically amino acid source, which are the building blocks of enzymes, hormones, nucleic acids, etc. Herein, the amino acid composition was investigated in six commonly growing fresh-water algae. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/280b4d298c65493ea9feae1936ef0c71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mater H. Mahnashi, Saeed Khalil, Falak Sher Khan, Naheed Zafar, Usama Muhammad Niazi, Ghulam Mujtaba Shah, Muhammad Irfan, Manzoor Hussain, Umara Afzal, Muhammad Awais, Waqar-Un-Nisa
Publikováno v:
Saudi Journal of Biological Sciences
Objectives To explore the algal floral diversity and its role to determine water quality. Methods The regular monthly collection of algal and water samples was made during 2018. Unicellular algae were preserved in 2 to 3% formalin while macroalgae in
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pharmacognosy Journal. 12:569-577
Autor:
Dong Sam Kim, Sang Hee Park, Jae Youl Cho, Young-Su Yi, Jongsung Lee, Sunggyu Kim, SeokGu Jang, Jong-Hoon Kim, Mohammad Amjad Hossain, Eunju Choi, Young Im Choi, Kyung Ja Park
Publikováno v:
The American Journal of Chinese Medicine. 47:1853-1868
Skin is the outer tissue layer and is a barrier protecting the body from various external stresses. The fresh water green edible algae Prasiola japonica has antiviral, antimicrobial, and anti-inflammatory properties; however, few studies of its effec