Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Fresh cow"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 12, Pp 10811-10823 (2024)
ABSTRACT: Ensuring a consistent ration is critical for maximizing lactating cow performance, but this is not known for dry cows. The objectives of this cohort observational study were to: (1) characterize close-up dry cow diets fed on commercial farm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fcf0c54a9408403d819d350b121076d5
Autor:
Kristen Gallagher, Isabelle Bernstein, Cynthia Collings, David Main, Ghayyoor Ahmad, Sarah Naughton, Jayasimha Daddam, Vengai Mavangira, Mike Vandehaar, Zheng Zhou
Publikováno v:
Journal of Animal Science and Biotechnology, Vol 15, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background Dairy cows are at high risk of fatty liver disease in early lactation, but current preventative measures are not always effective. Cows with fatty liver have lower circulating branched-chain amino acid (BCAA) concentrations wherea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e59891f862f74e21ad647774a14e963b
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 18, Pp 175-182 (2023)
This work was undertaken in order to study the microbial diversity in dairy products from ethnic minority habitats in Xilin Gol. Six fresh cow milk samples from Sunit Left Banner and East Ujimqin Banner (n = 3 for each region) were selected for metag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ca368b6726641658052eaad510a23a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Md. Sadiqur Rahman, Istiak Ahmed, Suman Biswas, Monjur Morshed, Parimal Chandra Sarker, Md. Arafat Hossain, Maria Islam, Taslima Jahan
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 9, Iss 2, Pp 296-300 (2021)
To meet the demand for an appropriate soaking duration and priming type, there is a need to embrace cheap, fast, natural, accessible, and adaptable physiological techniques as soaking of seeds in water and fresh cow milk. Fresh cow milk contains horm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ed9df1e0be641d695955edea7f0d4a9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
تحقیقات سلامت در جامعه, Vol 3, Iss 2, Pp 44-54 (2017)
Introduction and purpose: Energy consumption is on a rapidly growing trend in the world. Accordingly, the non-renewable energy sources are expected to be run out in the future. This issue has resulted in the establishment of efforts targeted toward t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/129058b1ba284fa89e2d59544268aa8b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.