Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Frequency-based analysis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maarten Lemmens
Publikováno v:
CogniTextes, Vol 19 (2019)
In his paper “Conversational corpora : when big is beautiful”, Newmeyer sets himself the goal of evaluating the relationship between corpus size and conclusions drawn from corpora regarding questions of grammatical theory. He formulates a strong
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0ebf1b9113444e0ac979767539b3981
Autor:
Zúñiga, Sebastián, Garcés, Javier, Close, Laird M., Males, Jared R., Morzinski, Katie M., Escárate, Pedro, Castro, Mario, Marchioni, José, Zagals, Diego
Frequency-based analysis and comparisons of tip-tilt on-sky data registered with 6.5 Magellan Telescope Adaptive Optics (MagAO) system on April and Oct 2014 was performed. Twelve tests are conducted under different operation conditions in order to ob
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10150/622052
http://arizona.openrepository.com/arizona/handle/10150/622052
http://arizona.openrepository.com/arizona/handle/10150/622052
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2015, 40, pp.316-325. ⟨10.1016/j.foodqual.2014.05.018⟩
Food Quality and Preference, Elsevier, 2015, 40, pp.316-325. ⟨10.1016/j.foodqual.2014.05.018⟩
The aim of this study was to characterize the texture of a set of processed cheeses by consumers taking diversity in perception, handling the product and vocabulary into account. Hence, a free-text comment methodology using a personal approach was in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f68b5dad062f6e77c543053734a709d7
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01173936
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01173936
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.