Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Freitas AMC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Machado ES; Departamento de Saúde, Universidade Estadual de Feira de Santana (UEFS), Feira de Santana, BA, Brazil., de Araújo TM; Programa de Pós-Graduação em Saúde Coletiva, Departamento de Saúde, UEFS, Feira de Santana, BA, Brazil., de Sousa CC; Programa de Pós-Graduação em Saúde Coletiva, Departamento de Saúde, UEFS, Feira de Santana, BA, Brazil., Freitas AMC; Programa de Pós-Graduação em Saúde Coletiva, Departamento de Saúde, UEFS, Feira de Santana, BA, Brazil., Souza FO; Centro de Ciências da Saúde, Universidade Federal do Recôncavo da Bahia, Santo Antônio de Jesus, BA, Brazil., Lua I; Instituto de Saúde Coletiva, Universidade Federal da Bahia (ISC/UFBA), Salvador, BA, Brazil.
Publikováno v:
Revista brasileira de medicina do trabalho : publicacao oficial da Associacao Nacional de Medicina do Trabalho-ANAMT [Rev Bras Med Trab] 2022 Jun 30; Vol. 20 (2), pp. 195-205. Date of Electronic Publication: 2022 Jun 30 (Print Publication: 2022).
Autor:
Garcia R; MED-Mediterranean Institute for Agriculture, Environment and Development, Departamento de Fitotecnia, Escola de Ciências e Tecnologia da Universidade de Lisboa, Universidade de Évora, Pólo da Mitra, Apartado 94, 7006-554 Évora, Portugal., Carreiro EP; Centro de Química de Évora, IIFA, Universidade de Évora, Colégio L.A. Verney, 7000 Évora, Portugal.; LAQV, REQUIMTE, Departamento de Química, Faculdade de Ciências e Tecnologia, Universidade Nova de Lisboa, 2829-516 Caparica, Portugal., Lima JC; LAQV, REQUIMTE, Departamento de Química, Faculdade de Ciências e Tecnologia, Universidade Nova de Lisboa, 2829-516 Caparica, Portugal., Silva MGD; LAQV, REQUIMTE, Departamento de Química, Faculdade de Ciências e Tecnologia, Universidade Nova de Lisboa, 2829-516 Caparica, Portugal., Freitas AMC; MED-Mediterranean Institute for Agriculture, Environment and Development, Departamento de Fitotecnia, Escola de Ciências e Tecnologia da Universidade de Lisboa, Universidade de Évora, Pólo da Mitra, Apartado 94, 7006-554 Évora, Portugal., Cabrita MJ; MED-Mediterranean Institute for Agriculture, Environment and Development, Departamento de Fitotecnia, Escola de Ciências e Tecnologia da Universidade de Lisboa, Universidade de Évora, Pólo da Mitra, Apartado 94, 7006-554 Évora, Portugal.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2020 May 12; Vol. 9 (5). Date of Electronic Publication: 2020 May 12.
Autor:
Freitas AMC; Health department (DSAU), State University of Feira de Santana (UEFS), Feira de Santana, Bahia, Brazil., Araújo TM; Health department (DSAU), State University of Feira de Santana (UEFS), Feira de Santana, Bahia, Brazil., Fischer FM; Environmental health, Health public College of University of São Paulo (USP), São Paulo, Brazil.
Publikováno v:
Archives of environmental & occupational health [Arch Environ Occup Health] 2020; Vol. 75 (5), pp. 297-306. Date of Electronic Publication: 2019 Sep 17.
Autor:
Garcia R; ICAAM - Instituto de Ciências Agrárias e Ambientais Mediterrânicas, IIFA, Universidade de Évora, Núcleo da Mitra, Ap. 94, 7006-554 Évora, Portugal; LAQV, REQUIMTE, Departamento de Química, Faculdade de Ciências e Tecnologia, Universidade Nova de Lisboa, 2829-516 Caparica, Portugal. Electronic address: raquelg@uevora.pt., Carreiro EP; Centro de Química de Évora, IIFA, Universidade de Évora, Colégio L.A. Verney, 7000 Évora, Portugal., Prates Ramalho JP; Centro de Química de Évora, IIFA, Universidade de Évora, Colégio L.A. Verney, 7000 Évora, Portugal; Departamento de Química, Escola de Ciências e Tecnologia, Universidade de Évora, Colégio L.A. Verney, 7000 Évora, Portugal., Mirão J; Hercules Laboratory, University of Évora, 7000 Évora, Portugal., Burke AJ; Centro de Química de Évora, IIFA, Universidade de Évora, Colégio L.A. Verney, 7000 Évora, Portugal; Departamento de Química, Escola de Ciências e Tecnologia, Universidade de Évora, Colégio L.A. Verney, 7000 Évora, Portugal., Gomes da Silva MDR; LAQV, REQUIMTE, Departamento de Química, Faculdade de Ciências e Tecnologia, Universidade Nova de Lisboa, 2829-516 Caparica, Portugal., Freitas AMC; ICAAM - Instituto de Ciências Agrárias e Ambientais Mediterrânicas, IIFA, Universidade de Évora, Núcleo da Mitra, Ap. 94, 7006-554 Évora, Portugal; Departamento de Fitotecnia, Escola de Ciências e Tecnologia, Universidade de Évora, Pólo da Mitra, Ap. 94, 7006-554 Évora, Portugal., Cabrita MJ; ICAAM - Instituto de Ciências Agrárias e Ambientais Mediterrânicas, IIFA, Universidade de Évora, Núcleo da Mitra, Ap. 94, 7006-554 Évora, Portugal; Departamento de Fitotecnia, Escola de Ciências e Tecnologia, Universidade de Évora, Pólo da Mitra, Ap. 94, 7006-554 Évora, Portugal.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2018 Jul 15; Vol. 254, pp. 309-316. Date of Electronic Publication: 2018 Feb 02.