Zobrazeno 1 - 10
of 61
pro vyhledávání: '"Freitas, Victor de"'
Publikováno v:
In Dyes and Pigments December 2023 220
Autor:
Pereira, Ana Rita1 (AUTHOR), Freitas, Victor de1 (AUTHOR), Mateus, Nuno1 (AUTHOR) nbmateus@fc.up.pt, Oliveira, Joana1 (AUTHOR) nbmateus@fc.up.pt
Publikováno v:
Molecules. Nov2022, Vol. 27 Issue 21, p7351. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Costa, Joana J., Moreira, Felismina, Soares, Susana, Brandão, Elsa, Mateus, Nuno, Freitas, Victor de, Sales, Goreti
Publikováno v:
Food chemistry. 395
An innovative approach for monitoring astringent polyphenols in beverages (wines) is described, consisting of an electrochemical biosensor constructed by adsorbing salivary -amylase or proline-rich protein (PRP) onto amined gold screen-printed electr
Publikováno v:
In Journal of Molecular Structure: THEOCHEM 2010 948(1):61-64
Autor:
Alves, Tiago Filipe P., Teixeira, Natércia, Vieira, Jorge, Vicente, A. A., Freitas, Victor de, Souza, Hiléia K. S.
The current demand for antioxidant active packaging, that is achieved by introducing antioxidants into food packaging material, is increasing due to both the unquestionable advantages compared to the addition of antioxidants directly to the food and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______307::e0bc84317dea3074e619d4e6d6a5fc9c
https://hdl.handle.net/1822/74642
https://hdl.handle.net/1822/74642
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pérez-Gregorio, Maria Rosa, Pereira, Catarina Bessa, Dias, Ricardo, Mateus, Nuno, Freitas, Victor de
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 11/17/2021, Vol. 69 Issue 45, p13474-13486, 13p