Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Freire, Rafael T."'
Autor:
Veeravalli, Sunil, Phillips, Ian R., Freire, Rafael T., Varshavi, Dorsa, Everett, Jeremy R., Shephard, Elizabeth A.
Taurine is one of the most abundant amino acids in mammalian tissues. It is obtained from the diet and by de novo synthesis, from cysteic acid or hypotaurine. Despite the discovery in 1954 that the oxygenation of hypotaurine produces taurine, the ide
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::410161b23c74289eb7b732e5fc24f947
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carnevale Neto F; Núcleo de Pesquisas em Produtos Naturais e Sintéticos, Departamento de Física e Química, Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São PauloRibeirão Preto, Brazil; Núcleo de Bioensaios, Biossíntese e Ecofisiologia de Produtos Naturais, Departamento de Química Orgânica, Instituto de Química, Universidade Estadual Paulista UNESPAraraquara, Brazil., Pilon AC; Núcleo de Bioensaios, Biossíntese e Ecofisiologia de Produtos Naturais, Departamento de Química Orgânica, Instituto de Química, Universidade Estadual Paulista UNESP Araraquara, Brazil., Selegato DM; Núcleo de Bioensaios, Biossíntese e Ecofisiologia de Produtos Naturais, Departamento de Química Orgânica, Instituto de Química, Universidade Estadual Paulista UNESP Araraquara, Brazil., Freire RT; Núcleo de Bioensaios, Biossíntese e Ecofisiologia de Produtos Naturais, Departamento de Química Orgânica, Instituto de Química, Universidade Estadual Paulista UNESPAraraquara, Brazil; Centro de Imagens e Espectroscopia in vivo por Ressonância Magnética, Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São PauloSão Carlos, Brazil., Gu H; Department of Anesthesiology and Pain Medicine, Northwest Metabolomics Research Center, University of WashingtonSeattle, WA, USA; Jiangxi Key Laboratory for Mass Spectrometry and Instrumentation, East China Institute of TechnologyNanchang, China., Raftery D; Department of Anesthesiology and Pain Medicine, Northwest Metabolomics Research Center, University of WashingtonSeattle, WA, USA; Public Health Sciences Division, Fred Hutchinson Cancer Research CenterSeattle, WA, USA., Lopes NP; Núcleo de Pesquisas em Produtos Naturais e Sintéticos, Departamento de Física e Química, Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo Ribeirão Preto, Brazil., Castro-Gamboa I; Núcleo de Bioensaios, Biossíntese e Ecofisiologia de Produtos Naturais, Departamento de Química Orgânica, Instituto de Química, Universidade Estadual Paulista UNESP Araraquara, Brazil.
Publikováno v:
Frontiers in molecular biosciences [Front Mol Biosci] 2016 Sep 30; Vol. 3, pp. 59. Date of Electronic Publication: 2016 Sep 30 (Print Publication: 2016).