Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"Frega, Natale G."'
Autor:
Nartea, Ancuta, Fanesi, Benedetta, Pacetti, Deborah, Lenti, Lucia, Fiorini, Dennis, Lucci, Paolo, Frega, Natale G., Falcone, Pasquale M.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 6
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2012 135(3):1569-1574
Autor:
Nartea, Ancuta, Lucci, Paolo, Loizzo, Monica R., Tundis, Rosa, Leporini, MariarosariaM., Gervasi, Luigia, Fanesi, Benedetta, Núñez Burcio, Oscar, Frega, Natale G., Fiorini, Dennis, Pacetti, Deborah
Publikováno v:
Dipòsit Digital de la UB
Universidad de Barcelona
Universidad de Barcelona
The present study aimed to assess the phytochemical content and in vitro bioactivity of ethanolic extracts of Arabica (A) and/or Robusta (R) coffee powder having different geographical origins. For this purpose, total phenols (TPC) and flavonoids (TF
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5afabd93b8657c497403f6c7d4cc49dd
http://hdl.handle.net/2445/188714
http://hdl.handle.net/2445/188714
Publikováno v:
In Journal of Chromatography A 2007 1150(1):241-251
Autor:
Bondiolotti, Giampietro, Bareggi, Silvio R., Frega, Natale G., Strabioli, Silvana, Cornelli, Umberto
Publikováno v:
In European Journal of Pharmacology 2007 567(1):155-158
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Chitosan taurocholate capacity to bind lipids and to undergo enzymatic hydrolysis: An in vitro model
Autor:
Muzzarelli, Riccardo A.A., Orlandini, Federica, Pacetti, Deborah, Boselli, Emanuele, Frega, Natale G., Tosi, Giorgio, Muzzarelli, Corrado
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2006 66(3):363-371
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2006 563(1):93-100
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2006 563(1):375-381
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.