Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Frega, N. G."'
Autor:
Balzano, M., Pacetti, D., Loizzo, M. R., Tundis, R., Falco, T., Leporini, M., Lucci, P., Nartea, A., Bartolucci, E., Frega, N. G.
Publikováno v:
Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables ISBN: 9780128127803
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8e42bbde2f2a088b45dd6e9dd72c8aaa
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-812780-3.00040-4
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-812780-3.00040-4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 40, Iss 3, Pp 213-219 (2002)
Scopus-Elsevier
Scopus-Elsevier
Three groups of ten lactating Sardinian ewes were used between 3rd and 6th month of lactation to determine the effects of supplementing diets with n-3 fatty acids on milk production and milk fat composition. The control group (A) was fed on a mixture
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0c7b49cd8902db62194c6ca936a798a3
http://hdl.handle.net/11390/1091305
http://hdl.handle.net/11390/1091305