Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Freezedrying"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100496- (2023)
Arazá, a berry rich in heat-sensitive bioactives (phenolics/carotenoids/flavonoids/ascorbic acid), may be suitable for preparing functional foods, however, its high perishability hinders its industrial application. Although freezing (Fr) and freezed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a374376a8e1e44f88c5b7785297c7f17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Polak, Roberta
Neste trabalho, a irradiação por feixe de elétrons foi estudada como uma ferramenta para a reticulação do tecido de pericárdio bovino (PB). A conjugação de quitosana e fibroína de seda no tecido de PB liofilizado também foi objeto de estudo
Autor:
Gabriel J. Cuello, Mónica Jiménez-Ruiz, Cherifa-Mounira Hamoudi-Ben Yelles, Frederic Ngono, Jean-François willart, Frédéric Affouard
Publikováno v:
Molecular Pharmaceutics
Molecular Pharmaceutics, 2020, Molecular Pharmaceutics, 17, pp.1-9. ⟨10.1021/acs.molpharmaceut.9b00740⟩
Molecular Pharmaceutics, 2020, 17, pp.1-9. ⟨10.1021/acs.molpharmaceut.9b00740⟩
Molecular Pharmaceutics, 2020, Molecular Pharmaceutics, 17, pp.1-9. ⟨10.1021/acs.molpharmaceut.9b00740⟩
Molecular Pharmaceutics, 2020, 17, pp.1-9. ⟨10.1021/acs.molpharmaceut.9b00740⟩
The influence of the amorphization technique on the physicochemical properties of amorphous lactulose was investigated. Four different amorphization techniques were used: quenching of the melt, milling, spray-drying, and freeze-drying, and amorphous
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::002092208b31ec7bf0d0ff686e43601c
https://hal.univ-lille.fr/hal-02353960v3/document
https://hal.univ-lille.fr/hal-02353960v3/document
Autor:
Tattini Junior, Virgilio
A conjugação por polietilenoglicol (PEG) mascara a superfície das proteínas e aumenta o tamanho molecular do polipeptídio, reduzindo assim sua ultrafiltragem renal, impedindo a aproximação de células processadoras de antígenos ou anticorpos
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marta Igual Ramo, Juan José Martínez-Lahuerta, Nuria Martínez Navarrete, Mª Mar Camacho Vidal
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] An alternative as to offer higher stable and easy handling than fresh fruit is in powdered form, as long as the process used to obtain it ensures a high quality product. The objective of this study was to compare the bioavailability of the vitam
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c92a103353578d9c9047726b31929935