Zobrazeno 1 - 10
of 9 252
pro vyhledávání: '"Freezedrying"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100496- (2023)
Arazá, a berry rich in heat-sensitive bioactives (phenolics/carotenoids/flavonoids/ascorbic acid), may be suitable for preparing functional foods, however, its high perishability hinders its industrial application. Although freezing (Fr) and freezed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a374376a8e1e44f88c5b7785297c7f17
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sujinda, Narathip1,2, Varith, Jaturapatr1 varithj@gmaejo.mju.ac.th, Jaturonglumlert, Somkiat1, Shamsudin, Rosnah2
Publikováno v:
Maejo International Journal of Science & Technology. Jan-Apr2020, Vol. 14 Issue 1, p81-92. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
pAndrey Belousovp
Publikováno v:
Journal of Biotechnology & Biomaterials.
Publikováno v:
Proceedings of the International Multidisciplinary Scientific GeoConference SGEM. 2018, Vol. 18, p423-428. 6p.