Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Free and bound phenols"'
Autor:
Lei Zhu, Chuan Zhan, Xinchu Yu, Xixi Hu, Sibo Gao, Yanqing Zang, Di Yao, Changyuan Wang, Jingyu Xu
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 11, p 1704 (2024)
To thoroughly understand the profile of phenolic phytochemicals in kidney bean seeds cultivated in a cold region, the extractions, contents, antioxidant activities, compositions of free and bound phenols in the seed coat and cotyledon, and also relev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4963358f7da44eb3afbb664d11a417c4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Nutritional characterization of naked and dehulled oat cultivar samples at harvest and after storage
Autor:
Paolino Ninfali, Giuseppe Diamantini, Federica Lombardi, Elena Antonini, Rita Redaelli, Michela Alfieri
Publikováno v:
Journal of Cereal Science. 72:46-53
In the present study, 15 dehulled and 15 naked oats were used for a comparative analysis of macronutrients, β-glucan, free (FPs) and bound (BPs) polyphenols and avenanthramides (AVNs). The naked and dehulled oat cultivar samples (cvs.) did not show
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.