Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Free amino acid profiles"'
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 3, Iss , Pp 227-234 (2020)
During Camellia sinensis tea processing, manufacturers usually remove the internodes, which are classified as waste. This study presents the first determination of plant part contribution, particularly internodes, to green tea quality, in order to fi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efd399dbe642444eb60ab1b4f8a90cd1
Publikováno v:
Current Research in Food Science
Current Research in Food Science, Vol 3, Iss, Pp 227-234 (2020)
Current Research in Food Science, Vol 3, Iss, Pp 227-234 (2020)
During Camellia sinensis tea processing, manufacturers usually remove the internodes, which are classified as waste. This study presents the first determination of plant part contribution, particularly internodes, to green tea quality, in order to fi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.