Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Fraszl, W."'
Autor:
Valenti, G., Fraszl, W., Addabbo, F., Tamma, G., Procino, G., Satta, E., Cirillo, M., De Santo, N.G., Drummer, C., Bellini, L., Kowoll, R., Schlemmer, M., Vogler, S., Kirsch, K.A., Svelto, M., Gunga, H.C.
Publikováno v:
In BBA - Biomembranes 2006 1758(8):1111-1116
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roecker, L., Kowoll, R., Fraszl, W., Battal, K., Lars Brechtel, Brachmann, S., Meier-Buttermilch, R., Gunga, H. -C, Stangl, A., Kiesewetter, H.
Publikováno v:
Lars Brechtel
Europe PubMed Central
Scopus-Elsevier
Europe PubMed Central
Scopus-Elsevier
Erythropoietin (EPO) was studied in 13 female marathon runners before and up to 8 days after a competition marathon run. The median baseline control value was 13.7 U/l. No change in EPO concentration was found immediately (15 min.) and one day after
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::a6eb59beec04d0c0aa05a9ca56941617
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33750438833&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-33750438833&partnerID=MN8TOARS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. G. De Santo, Francesco Addabbo, Maria Svelto, S. Vogler, Waltraud Fraszl, Hanns-Christian Gunga, Grazia Tamma, Karl Kirsch, Christian Drummer, L. Bellini, R. Kowoll, M. Schlemmer, Giuseppe Procino, Massimo Cirillo, Ersilia Satta, Giovanna Valenti
Publikováno v:
Biochimica et Biophysica Acta. Biomembranes, 1758, 1111-6
Biochimica et Biophysica Acta. Biomembranes, 1758, 8, pp. 1111-6
Biochimica et Biophysica Acta. Biomembranes, 1758, 8, pp. 1111-6
Contains fulltext : 51180.pdf (Publisher’s version ) (Closed access) Here, we report the alterations in renal water handling in healthy volunteers during a 6 h thermoneutral water immersion at 34 to 36 degrees C. We found that water immersion is as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::72c540644eddc928a26ca983ec42f3f4
https://doi.org/10.1016/j.bbamem.2006.03.029
https://doi.org/10.1016/j.bbamem.2006.03.029