Zobrazeno 1 - 10
of 125
pro vyhledávání: '"Franzetti L."'
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science December 2015 98(12):8368-8374
Autor:
Dioguardi, L., Franzetti, L.
Publikováno v:
In Food Control 2010 21(8):1187-1193
Il consumo delle olive da mensa in questi ultimi anni è notevolmente aumentato. Lo scopo del lavoro è stato quello di andare ad investigare la qualità microbiologica e la sicurezza d uso di olive.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3658::e6fde4a701d81a1771b6654196d1d0ee
http://hdl.handle.net/10447/36758
http://hdl.handle.net/10447/36758
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piergiovanni L., Manzoni M., Rollini M., Franzetti L., Limbo S., Mascheroni E., Stagnaro P., Boragno L., Conzatti L., Sacchi M.C., Losio S., Forlini F.
Publikováno v:
info:cnr-pdr/source/autori:Piergiovanni L., Manzoni M., Rollini M., Franzetti L., Limbo S., Mascheroni E., Stagnaro P., Boragno L., Conzatti L., Sacchi M.C., Losio S., Forlini F./titolo:Qualità e sicurezza dei prodotti vegetali minimamente trattati (IV gamma) attraverso imballaggi plastici funzionali (VEGAPACK)/editore:/anno:2012
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::b0d90936a394fbe3b500de6268974f00
http://www.cnr.it/prodotto/i/317799
http://www.cnr.it/prodotto/i/317799
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.