Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"František Kožíšek"'
Autor:
Jaroslav Šašek, František Kožíšek
Publikováno v:
Water Supply, Vol 22, Iss 2, Pp 2082-2092 (2022)
Drinking or heated water can have a wide range of disturbing odours which have many various causes. A well known example is sulphane (hydrogen sulfide) odour, reminiscent of rotten eggs, which naturally occurs in some underground waters. Less known a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6818ba844fe349ebbf31833d3ea136f5
Autor:
František Kožíšek, Petr Pumann
Publikováno v:
Envigogika, Vol 8, Iss 3 (2013)
Článek shrnuje výsledky výzkumného projektu o sledování léčiv v pitných vodách v ČR a hodnocení jejich rizika a informuje o komunikaci výsledků projektu skrze média. Některá z médií se snažila v titulku nebo i perexu zprávy výs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90dc1733200340fe9a6acc4bea09baae
Publikováno v:
Hygiena. 67:125-133
Publikováno v:
Central European Journal of Public Health. 30:261-264
Autor:
František Kožíšek, Sylva Rödlová, Jaroslav Šašek, Šárka Bobková, Dana BaudišováÁ, Hana Jeligová
Publikováno v:
Hygiena. 67:92-100
Autor:
Iveta Klementová, František Kožíšek
Publikováno v:
Hygiena. 67:28-34
Autor:
František Kožíšek
Publikováno v:
Hygiena. 68:34-35
Autor:
František Kožíšek, Jaroslav Šašek
Publikováno v:
Water Supply. 22:2082-2092
Drinking or heated water can have a wide range of disturbing odours which have many various causes. A well known example is sulphane (hydrogen sulfide) odour, reminiscent of rotten eggs, which naturally occurs in some underground waters. Less known a
Publikováno v:
Praktické lékárenství. 17:e32-e37
Předložený přispěvek demonstruje výskyt bakterii rodu Ralstonia v různých výrobnicich cistěne vody (Aqua purificata) i v připadech, kdy celkove pocty aerobnich mikroorganismů splňuji požadavky Ceskeho lekopisu a zaroveň ukazuje na mož
Publikováno v:
Hygiena. 66:55-59
Rozvoj některých biologických a molekularně biologických metod umožnil pohlednout na přirodni i technicke ekosystemy v sirsim kontextu. A tak je možne zkoumat nejen jedince, ale tež cele skupiny mikroorganismů (bakterie, viry, houby a kvasi