Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"František Štefunko"'
Autor:
Ladislav Šiška, Robert Gál, František Štefunko, Zdeněk Polášek, Zuzana Lazárková, Markéta Pětová, Zdeněk Trvdoň, Richardos Nikolaos Salek
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 18, p 2715 (2024)
Hydrocolloids are used in spreadable meat or poultry products to improve consistency, emulsion stability and water retention, resulting in products with desired functional and organoleptic properties. The scope of the work was to evaluate the additio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14a47a3c434948f4a491eebd1605e337
Autor:
Šiška, Ladislav1 (AUTHOR) siska@utb.cz, Gál, Robert1 (AUTHOR) f_stefunko@utb.cz, Štefunko, František1 (AUTHOR) zpolasek@utb.cz, Polášek, Zdeněk1 (AUTHOR) lazarkova@utb.cz, Lazárková, Zuzana1 (AUTHOR) rsalek@utb.cz, Pětová, Markéta2 (AUTHOR) marketa.petova@unob.cz, Trvdoň, Zdeněk3 (AUTHOR) zdenek.tvrdon@schomfarms.cz, Salek, Richardos Nikolaos1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Sep2024, Vol. 14 Issue 18, p2715. 17p.
Autor:
Lucia Kvočáková
Publikace se zabývá formováním programově slovenské výtvarné moderny v období první Československé republiky (1918-1938) v kontextu oficiální ideologie čechoslovakismu a ve vztahu k českému výtvarnému umění. Pro mnohé umělce, t
Autor:
Michael Peschke
This Encyclopedia is the first to compile pseudonyms from all over the world, from all ages and occupations in a single work: some 500,000 pseudonyms of roughly 270,000 people are deciphered here. Besides pseudonyms in the narrower sense, initials, n