Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Franks AF"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mosekilde, Li, Weisbrode, SE, Safron, JA, Stills, HG, Jankowsky, ML, Ebert, DC, Danielsen, CC, Søgaard, CH, Franks, AF, Stevens, ML, Paddock, CL, Boyce, R
Publikováno v:
In Bone 1992 13(5):A24-A24
Autor:
Lamb RL; 2495 University of Otago, Dunedin, New Zealand., Haszard JJ; 2495 Department of Human Nutrition, University of Otago, Dunedin, New Zealand., Little HMJ; 299516 Nutrition and Dietetics, Christchurch Hospital, Christchurch, New Zealand., Franks AF; 299516 Human Milk Bank, Neonatal Intensive Care Unit, Christchurch Women's Hospital, Christchurch, New Zealand., Meeks MG; 299516 Neonatal Intensive Care Unit, Christchurch Women's Hospital, Christchurch, New Zealand.
Publikováno v:
Journal of human lactation : official journal of International Lactation Consultant Association [J Hum Lact] 2021 Feb; Vol. 37 (1), pp. 114-121. Date of Electronic Publication: 2020 Oct 08.
Autor:
Delgado-Ospina J; Faculty of Bioscience and Technology for Food, Agriculture and Environment, University of Teramo, Via R. Balzarini 1, 64100 Teramo, Italy.; Grupo de Investigación Biotecnología, Facultad de Ingeniería, Universidad de San Buenaventura Cali, Carrera 122 # 6-65, Cali 76001, Colombia., Acquaticci L; School of Pharmacy, University of Camerino, Via Sant' Agostino 1, 62032 Camerino, Italy., Molina-Hernandez JB; Faculty of Bioscience and Technology for Food, Agriculture and Environment, University of Teramo, Via R. Balzarini 1, 64100 Teramo, Italy., Rantsiou K; Department of Agricultural, Forestry and Food Sciences, University of Turin, Largo Paolo Braccini 2, 10095 Grugliasco, Torino, Italy., Martuscelli M; Faculty of Bioscience and Technology for Food, Agriculture and Environment, University of Teramo, Via R. Balzarini 1, 64100 Teramo, Italy., Kamgang-Nzekoue AF; School of Pharmacy, University of Camerino, Via Sant' Agostino 1, 62032 Camerino, Italy., Vittori S; School of Pharmacy, University of Camerino, Via Sant' Agostino 1, 62032 Camerino, Italy., Paparella A; Faculty of Bioscience and Technology for Food, Agriculture and Environment, University of Teramo, Via R. Balzarini 1, 64100 Teramo, Italy., Chaves-López C; Faculty of Bioscience and Technology for Food, Agriculture and Environment, University of Teramo, Via R. Balzarini 1, 64100 Teramo, Italy.
Publikováno v:
Microorganisms [Microorganisms] 2020 Dec 24; Vol. 9 (1). Date of Electronic Publication: 2020 Dec 24.
Autor:
Boyce RW; Procter and Gamble Pharmaceuticals, Norwich, New York, USA., Paddock CL, Franks AF, Jankowsky ML, Eriksen EF
Publikováno v:
Journal of bone and mineral research : the official journal of the American Society for Bone and Mineral Research [J Bone Miner Res] 1996 May; Vol. 11 (5), pp. 600-13.
Autor:
Mosekilde L; Department of Connective Tissue Biology, University of Aarhus, Denmark., Weisbrode SE, Safron JA, Stills HF, Jankowsky ML, Ebert DC, Danielsen CC, Sogaard CH, Franks AF, Stevens ML, et. al.
Publikováno v:
Bone [Bone] 1993 May-Jun; Vol. 14 (3), pp. 379-82.