Zobrazeno 1 - 10
of 793
pro vyhledávání: '"Frank Hofmann"'
Autor:
Beckermann, Ansgar
Publikováno v:
Zeitschrift für philosophische Forschung, 2002 Oct 01. 56(4), 586-594.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20485116
Autor:
Mark Mattes
Publikováno v:
Lutheran Quarterly. 36:457-459
Autor:
Mattes, Mark
Publikováno v:
Lutheran Quarterly; November 2022, Vol. 36 Issue: 4 p457-459, 3p
Autor:
Imaguire, Guido
Publikováno v:
Zeitschrift für philosophische Forschung, 2009 Jan 01. 63(3), 486-490.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27765815
Autor:
Meijering, E.P.
Publikováno v:
Nederlands archief voor kerkgeschiedenis / Dutch Review of Church History, 2001 Jan 01. 81(1), 84-85.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24011043
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I.M. Koopmans
Publikováno v:
European Journal of Crime, Criminal Law and Criminal Justice. 6:171-175
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 9, p 1877 (2023)
Sustainability, low toxicity, and high solute potential are the fundamental reasons for focusing green chemistry on natural deep eutectic solvents (NADES). The application of NADES ranges from organic chemistry to the agricultural sector and the food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/348f4be3a0fa461a879d2780b9be7559
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 15, p 2325 (2022)
Sourdough bread is highly enjoyed for its exceptional flavor. In contrast to bread crust, which has been investigated intensively, the knowledge on bread crumb is rather fragmentary. In this study, the taste-active compounds of sourdough bread crumb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5e54cd6a30342898c12ca1ce88ec1ed
Autor:
E.P. Meijering
Publikováno v:
Nederlands Archief voor Kerkgeschiedenis / Dutch Review of Church History. 81:84-85