Zobrazeno 1 - 10
of 1 061
pro vyhledávání: '"Frank Duffy"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Metric Handbook ISBN: 9781003052586
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::62573443bfbea992eb0a72b213f26d03
https://doi.org/10.4324/9781003052586-32
https://doi.org/10.4324/9781003052586-32
Autor:
PR Newswire
Publikováno v:
PR Newswire US. 12/05/2012.
Publikováno v:
Metric Handbook ISBN: 9781315230726
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::918f146381324edc46b240632aeb0fe8
https://doi.org/10.4324/9781315230726-30
https://doi.org/10.4324/9781315230726-30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frank Duffy
Publikováno v:
Journal of Building Appraisal. 4:149-156
This paper describes how between 1985 and 1995, in one building type — the office — a form of Building Appraisal became an operational reality in DEGW, a London-based architectural practice. The context was firstly the aftermath of ORBIT, the DEG
Autor:
Frank Duffy
Publikováno v:
Building Research & Information. 36:655-658
The Building Research & Information special issue ‘Developing Theories of the Built Environment’ (volume 36(3), 2008) explores the epistemology that underpins design research and the built environment. This commentary considers alternative models
Publikováno v:
Digestive diseases and sciences. 60(4)
Nutritional counseling for gastroparesis focuses on reduction of meal size, fiber, and fat to control symptoms. The tolerance of gastroparesis patients for particular foods is largely anecdotal. The aim of this study was to identify and characterize
Publikováno v:
Neurogastroenterology and motility : the official journal of the European Gastrointestinal Motility Society. 27(4)
Background Nutrition therapy for gastroparesis focuses on reducing meal size, fiber, fat intake, and increasing liquids intake relative to solid foods. Evidence to support these dietary interventions has been anecdotal. The aim of this study was to d