Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Frangopoulos Theofilos"'
Autor:
Frangopoulos Theofilos, Andreopoulos Dimitrios, Tsitlakidou Petroula, Mourtzinos Ioannis, Biliaderis C.G., Katsanidis Eugenios
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 24, Iss 3-4, Pp 89-94 (2020)
There is a growing demand for the development of healthier meat products with reduced fat and salts. The present study was carried out to develop low fat - low salt processed meat products in a type of fermented sausages. Products were formulated wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdc527269585468e9bbe1840fa01d3fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noulis, Konstantinos1 (AUTHOR), Frangopoulos, Theofilos1 (AUTHOR), Arampatzidou, Athanasia1 (AUTHOR), Tsekmes, Lazaros1 (AUTHOR), Marinopoulou, Anna1 (AUTHOR), Goulas, Athanasios1 (AUTHOR), Karageorgiou, Vassilis1 (AUTHOR) vkarageorgiou@ihu.gr
Publikováno v:
Polymers (20734360). Sep2023, Vol. 15 Issue 17, p3540. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frangopoulos, Theofilos
Publikováno v:
Waste & Biomass Valorization; Nov2022, Vol. 13 Issue 11, p4403-4415, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frangopoulos, Theofilos
Publikováno v:
Journal of Food Science & Technology; May2022, Vol. 59 Issue 5, p2060-2070, 11p