Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Franczuk H"'
Autor:
Ziemlanski, S., Budzynska-Topolowska, J., Rdzanek, J., Klos, A., Okolska, G., Czerniakowska, K., Dietl, B., Charzewska, J., Peczak, R., Karpinska, H., Franczuk, H., Kosinski, J., Stezycka, E.
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1979 Jan 01. 33(5), 575-606.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123543
Autor:
Zlemlanski, S., Budzynska-Topolowska, J., Rdzanek, J., Okolska, G., Karpinska, H., Klos, A., Franczuk, H., Dietl, B., Peczak, R.
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation, 1980 Jan 01. 34(4), 677-697.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/45123662
Autor:
Ziemlanski S, Budzynska-Topolowska J, Rdzanek J, Klos A, Okolska G, Czerniakowska K, Dietl B, Charzewska J, Peczak R, Karpinska H, Franczuk H, Kosinski J, Stezycka E
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation [Ann Nutr Aliment] 1979; Vol. 33 (5), pp. 575-606.
Autor:
Ziemlanski S, Budzynska-Topolowska J, Rdzanek J, Okolska G, Karpinska H, Klos A, Franczuk H, Dietl B, Peczak R
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation [Ann Nutr Aliment] 1980; Vol. 34 (4), pp. 677-97.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.