Zobrazeno 1 - 10
of 134
pro vyhledávání: '"Franco, R.M."'
Autor:
Silva, H.L.A., Balthazar, C.F., Esmerino, E.A., Vieira, A.H., Cappato, L.P., Neto, R.P.C., Verruck, S., Cavalcanti, R.N., Portela, J.B., Andrade, M.M., Moraes, J., Franco, R.M., Tavares, M.I.B., Prudencio, E.S., Freitas, M.Q., Nascimento, J.S., Silva, M.C., Raices, R.S.L., Cruz, A.G.
Publikováno v:
In Food Research International September 2017 99 Part 1:247-255
Autor:
Balthazar, C.F., Conte Júnior, C.A., Moraes, J., Costa, M.P., Raices, R.S.L., Franco, R.M., Cruz, A.G., Silva, A.C.O.
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science June 2016 99(6):4160-4168
Autor:
Lanzarin, M., Ritter, D.O., Novaes, S.F., Monteiro, M.L.G., Filho, E.S. Almeida, Mársico, E.T., Franco, R.M., Conte, C.A., Jr., Freitas, M.Q.
Publikováno v:
In LWT January 2016 65:363-370
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Calixto, F.A.A., Dias, G.E.A., Schmalz, K.R.P., Franco, R.M., Latini, J.T.P., Mesquita, E.F.M.
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Volume: 71, Issue: 2, Pages: 687-695, Published: 06 JUN 2019
RESUMO O objetivo do presente trabalho foi desenvolver a carne de bijupirá defumada, assim como avaliar o rendimento, a qualidade bacteriológica, a composição centesimal e a aceitabilidade do produto. Análises microbiológicas de pesquisa de Sal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::20cd3e8f3bc5a6ce621c56794a83bf59
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352019000200687&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0102-09352019000200687&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.